Κάτοχος

Η φωτογραφία μου
Αγρίνιο, Αιτωλοακαρνανίας, Greece

Δευτέρα, 8 Ιουνίου 2009

Τα σημάδια της Τελικής Κρίσης και πως θα προετοιμαστούμε.


Στο κείμενο που ακολουθεί ο Χριστός αναφέρει, μετά από ερώτηση στους μαθητές του, τα σημάδια που θα ακολουθούσουν πριν της τελικής κρίσης.

Μετά από αυτό ο συγγραφέας αναφέρει κάποιες συμβουλές οι οποίες είναι πολύτιμες και θα πρέπει όλοι να τις λάβουμε σοβαρά υπόψη μας. Για κάποιους αυτές οι συμβουλές μπορεί να φανούν αστείες... ανατρέξτε όμως στο πρόσφατο παρελθόν... διαβάστε με τι τρόπους άνθρωποι κατά την διάρκεια εμφυλίων και παγκόσμιων πολέμων κατάφεραν να μείνουν ζωντανοί... και τότε θα καταλάβετε ότι κάθε άλλο παρά αστείες είναι τέτοιες καταστάσεις.

Δυστυχώς η προσήλωση στα υλικά αγαθά και η ψεύτικη σιγουριά της άνετης ζωής μαζί με τον εγωισμό, θα αποτελέσουν τα αίτια για την καταστροφή πολλών.

Ο Θεός μέσα από τον ζωντανό του λόγο μας τόνισε όμως επανειλημμένα ότι τα υλικά αγαθά είναι πρόσκαιρα. Θυμηθείτε το λόγο Αγίου μας ο όποιος ανέφερε ότι... " κάποτε θα πετάνε το χρυσάφι στις πλατείες και κανείς δεν θα το αγγίζει γιατί όλοι θα ψάχνουν για ένα κομμάτι ψωμί ".

Βέβαια το ότι παραθέτω εδώ αυτό το κείμενο δεν σημαίνει ότι κάτι τέτοιο θα συμβεί σήμερα ή αύριο... ας τα έχουμε αυτά υπόψη μας και αχρείαστα ας είναι. Γιατί ο Θεός μας έχει προειδοποιήσει ότι θα ΄ρθει σαν το κλέφτη μέσα στη νύχτα...
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου